Word taalheld!

Word taalheld en doe mee aan onderzoek!

Om onderzoek naar kindertaal te kunnen uitvoeren, rekenen wij op de hulp van honderden ouders en kinderen. Wil je ons ook helpen door mee te doen aan één van onze projecten, meld je dan aan. Op die manier lever je een belangrijke bijdrage aan de wetenschap en kom je nóg meer te weten over de wondere wereld van het kindertaalonderzoek. Alvast bedankt!

Onderzoek naar meertaligheid
Is je kind tussen de 5 en 8 jaar oud en wordt hij/zij meertalig opgevoed met Nederlands plus één of twee andere talen? Dan kun je meedoen aan het Q-BEx project.

Aanmelden Q-BEx project

Onderzoek naar leeftijd en het leren van nieuwe talen
Altijd al willen weten waarom het lastiger is om een nieuwe taal te leren naarmate je ouder wordt? Wij ook! Is je kind 8 jaar of ouder, Nederlandssprekend (moedertaal) en NIET tweetalig opgevoed? Dan kun je meedoen met het grote Taal-Onderzoek. Ben je zelf jonger dan 30 jaar, dan kun je ook meedoen!

Aanmelden Taal-Onderzoek

Inschrijven voor toekomstige onderzoeken?
Ben je zwanger of heb je een kind in de leeftijd van 0 tot 6 jaar en kom je uit Nijmegen (of omgeving)? Meld je dan aan bij het Baby & Child Research Center.

Aanmelden Baby & Child Research Center

Volwassenen
Ben je ouder dan 18 jaar en is Nederlands je moedertaal, meld je dan aan bij het Max Planck Institute for Psycholinguistics en/of de Radboud Universiteit.