Skip to main content

Word taalheld!

Word taalheld en doe mee aan onderzoek!

Om onderzoek naar kindertaal te kunnen uitvoeren, rekenen wij op de hulp van honderden ouders en kinderen. Wil je ons ook helpen door mee te doen aan één van onze projecten, meld je dan aan. Op die manier lever je een belangrijke bijdrage aan de wetenschap en kom je nóg meer te weten over de wondere wereld van het kindertaalonderzoek. Alvast bedankt!

 

Fantasietaal

Is jouw kind tussen de 8 en 11 jaar en vindt hij/zij het leuk om een fantasietaal te leren? Meld je dan aan voor ons onderzoek! Meer informatie over het onderzoek is te vinden op de Taallab webite.

Aanmelden fantasietaal

Onderzoek naar meertaligheid

Spreekt jouw kind thuis Duits of Frans met één of beide ouders, gaat hij/zij naar een Nederlandstalige basisschool en is hij/zij tussen de 5 en 8 jaar? Dan kun je meedoen aan ons onderzoek!

Aanmelden meertaligheid

Inschrijven voor toekomstige onderzoeken?

Ben je zwanger of heb je een kind in de leeftijd van 0 tot 6 jaar en kom je uit Nijmegen (of omgeving)? Meld je dan aan bij het Baby & Child Research Center.

Aanmelden Baby & Child Research Center

Volwassenen

Ben je ouder dan 18 jaar en is Nederlands je moedertaal, meld je dan aan bij het Max Planck Institute for Psycholinguistics en/of de Radboud Universiteit.